Mobil 1

Nya gjutjärnskaminer

Den stora efterfrågan på klassiska kaminer av hög kvalitet gör att vi på Spis & Kaminboden kan erbjuda våra kunder marknadens bästa priser.

Vackra gjutjärnskaminer i nyproduktion

Westbo Classic 
Ord.pris 45 900 kr

Westbo Victoria 100
Ord.pris 24 900 kr

Westbo Carl 95
Ord.pris 19 900 kr

Westbo Carl 120
Ord.pris 27 900 kr

Westbo WeRa
Ord.pris 17 900 kr

Westbo Victoria 240
Ord.pris 35 900 kr

Westbo Victoria 125
Ord.pris 35 900 kr

Westbo Victoria 85
Ord.pris 24 900 kr

Oden 6300 Strålningskamin
Ord.pris 28 900 kr

Oden 6300 Konvektion
Ord.pris 30 900 kr

Köp gammaldags kaminer i gjutjärn

Kaminer i gjutjärn ger både en gammaldags känsla och är en fantastisk värmekälla. En gammaldags stil passar in i de flesta hem och är en vacker detalj i varje rum. Spis och kamin har ett brett utbud av både stora och små kaminer för alla tillfällen. Placera en gjutjärnskamin i kök eller annat rum, låt det bli en naturlig samlings i hemmet för många trevliga stunder. Välj mellan en stilren variant eller en med många vackra detaljer att upptäcka.

Stort utbud av gjutjärnskaminer

Kamin i gjutjärn är populär i hemmen då det är ett robust material som är både lättskött och mycket effektivt. Vi säljer ett brett utbud av gjutjärnskaminer för både det moderna och lantliga hemmet. Går lika bra att installera i en nyproduktion som i ett gammalt torp. Även om det till utseendet ser ut att vara en äldre kamin är den effektiv som alla moderna kaminer. Från en gjutjärnskamin, liten som stor, får du ut maximal värmeeffekt.

Kamin i äldre och gammal stil med kokplatta

Vid installation av en kamin i hemmet är det en god idé att välja en med kokplatta. Kokplatta är trevligt att använda för att använda till varm choklad eller kaffe kyliga dagar. Kamin med kokplatta är dessutom en säkerhet om det skulle bli elavbrott kommer du ändå att kunna laga mat. Vi säljer ett brett utbud av kamin i äldre stil från tillverkaren Westbo. Westbo har i mer än 100 år tillverkat kaminer i gjutjärn till de svenska hemmen. 

Skapa vacker och mysig värmekälla

En eld som brinner och sparkar har varit en värmekälla till mänskligheten i tusentals år. I modern tid behöver vi inte kämpa med eld för att överleva utan kan enbart använda den som en vacker och mysig värmekälla. Installera en kamin mitt i rummet, i ett hörn eller varhelst du önskar. Det finns modeller som är runda, höga, låga, stora och små. En gammaldags gjutjärnskamin går att passa in i de flesta villor och stugor. Låt den sprida värme och skruva upp mysfaktorn ett snäpp.

Stort utbud av kaminer från Westbo

Braskaminen utgör ett välkommet inslag för både familjen och gäster!
Här hittar ni hela J. Davidssons och Westbo of Swedens sortiment av kaminer.
Vi på Spis & Kaminboden är Sveriges största återförsäljare av dessa klassiska kaminer till marknadens bästa priser.
Välkommen att handla hos oss!

Tack vare er kunder så har vi lyckats 7 år i rad att bli Sveriges största leverantör av vedspisar och smalspisar!