Mobil 1

Täljstenskaminer

Hos oss hittar ni täljstenskaminer av moderna snitt som enkelt anpassas
till hemmets inredning.

Bevara värmen längre med en täljstenskamin

Oden 6300 T
Ord.pris 35 900 kr

Attityd 200 T UTGÅTT!
Ord.pris 31 900 kr

Attityd 100 Täljsten

Attityd 100 T UTGÅTT!
Ord.pris 37 900 kr

Köp täljstenskamin till hemmet

Täljstenskaminer är väldigt populära i de svenska hemmen. Den hjälper till att hålla fukten borta och skapar på så sätt en väldigt behaglig värme i rummet med torr luft. Använd den som ett mysigt inslag eller kompletterande värmekälla under kalla dagar. En täljstenskamin är robust och håller en hög kvalitet. Tänk på att täljsten är ett tungt material och ibland kan golvet behöva förstärkas upp där de ska placeras, samtidigt kommer kaminen att stå på sin plats i många år.

Värmelagrande kamin till bra pris

De modeller av täljstenskaminer vi säljer är otroligt effektiva då det kommer till värmelagring. Stenen som används lagrar och sprider värme i upp till 12 timmar. Det innebär att om du eldar på kvällen kommer din kamin att fortfarande sprida värme på morgonen när du kliver upp. När stenen väl har blivit genomvarm är den otrolig på att lagra värmen. Att få den helt genomvarm tar en liten stund, men det är värt tiden då den fortsätter att ge värme timme efter timme.

Stor och liten kamin från Oden och Attityd

Spis & Kaminboden säljer både stora och små täljstenskaminer. Välj mellan modellerna Oden och Attityd som har en klassisk utformning. Samtliga kaminer är både typ- och miljögodkänd och du bestämmer själv hur mycket effekt de ska ge. Effekten bestäms utifrån hur mycket och hårt du eldar, bara för lite extra värme eller rejält med uppvärmning under ett strömavbrott. Mångsidiga täljstenskaminer som har en glaslucka. Det gör att du kan se elden som trivsamt sprakar i din kamin.

Snygg kamin som värmekälla och inredning

En täljstenskamin som installeras är inte enbart en fantastisk värmekälla, det blir även en detalj i inredningen. Utformningen är tidlös och det finns både stora och små modeller att välja mellan. Stora glas skapar insyn till brasan och täljstenen runt omkring eldstaden har en vacker grå färg. Att placera en täljstenskamin mitt i blickfånget är populärt, det blir en naturlig samlingsplats för hela familjen. Låt ett stycke äkta svenskt hantverk flytta in i ditt hem, för många värmande stunder.

Tack vare er kunder så har vi lyckats 7 år i rad att bli Sveriges största leverantör av vedspisar och smalspisar!