Mobil 1

Vedeldade Smalspisar

Vi är även Sveriges största återförsäljare av smalspisar och vedspisar!

Köp ny smalspis till köket

En smalspis är en klassisk gjutjärnsspis och är mer än bara nostalgi.
Du får en skön och praktisk värmekälla i ett kök, som även är trevlig att laga mat på.
Smalspisen passar lika bra i ditt hem som i fritidshuset.

En smalspis passar i de flesta kök, även i de mindre. Vedspisar som har en bredd på 60 cm eller mindre klassas som smalspis. Många modeller har en bredd på endast 30 eller 40 cm och kan därför passas in i trånga utrymmen. I det breda utbudet hos Spis & Kaminboden finns det modeller i både klassiskt och modernt utförande.

De välkända varumärken vi säljer står för hög kvalitet på vedeldade smalspisar som kommer att vara till glädje under många år.

Smalspisar från Viking och Ankarsrum

Två av de smalspisar som vi säljer mest av är Viking och Ankarsrum. Dessa tidlösa modeller som smälter in lika bra i ett kök med modern stil som ett mer lantligt. En smalspis passar lika bra in i fritidshuset som i villan.

De är vedeldade och sprider en skön värme och går att laga mat på. Uppskattad som en värmekälla om strömmen går liksom för att bara höja mysfaktorn en riktigt ruggig höstdag. Med en smalspis i köket är du alltid redo.

Här hittar ni vårt sortiment av smalspisar till marknadens bästa priser!

      Köp Sveriges mest sålda smalspis Viking 30

JD 320
Ord.pris 22 500 kr

Vedeldad smalspis i gjutjärn

Gjutjärn är en speciell typ av järn som utmärker sig med en hög kolhalt. Materialet är väldigt bra att använda i vedeldade smalspisar. Egenskaperna för materialet är att de tål höga temperaturer och är slitstarka.

Det är en riktigt bra värmekälla som fortsätter att sprida värme många timmar efter att elden har brunnit ut. Smalspisar i gjutjärn har därför hög effektivitet och tar tillvara på värmen på ett imponerande sätt. Med stor erfarenhet och expertis kan vi ge råd om bra smalspisar till dina behov.

Viking 30
Ord.pris 22 500 kr

Smalspisar till bra pris online

Som Sveriges största återförsäljare av ved- och smalspisar kan vi erbjuda landets bästa priser online. All information om produkterna finns på hemsidan. Här kan du läsa produktbeskrivning och få information om mått.

På flera smalspisar kan du välja mellan skortstensanslutning bak- eller upptill, beroende på vad som passar bäst. En smalspis i kök är både härlig nostalgi och en praktisk installation som är enkel att använda. Ni är alltid välkommen att ringa oss på 0430-690 580 vid frågor eller funderingar, vi hjälper gärna till.

Ankarsrum 30
Ord.pris 18 900 kr

Tack vare er kunder så har vi lyckats 7 år i rad att bli Sveriges största leverantör av vedspisar och smalspisar!